Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
BAD MAN RAVE TOUR
Publicēts 14. decembrī, 2011.
Tev ir apnikušas komerciālās ballītes? Jo patīk elektro, dubsteps un reivs? SUGERFREE un Holy Baboon Agency piedāvā “Bad man Rave Tour 2011” iečeko www.badmanrave.lv un reivojam kopā 16. decembrī Jelgavā, 17. decembrī Saldū, 25. decembrī Madonā, 30. decembrī Rīgā un 31. decembrī Tukumā!

 Mēs jums piedāvājam programmu, kas pārvērtīs jebkuru ballīti par vienu lielu RAVE sprādzienu. Pasākuma laikā pie mikrafona darbosies melnādainais MC SUPAPHLY un MC EAT MY SHORTS, tiks izsludināti dažādi konkursi, kuros varēsiet vinnēt dažādas balvas no internetveikala MAISIPAGAISU.LV, BAD MAN RAVE atribūtiku un dzērienus no MONSTER ENERGY!

Darbosies profesionāla foto siena, pie kuras varēsiet par brīvu iemūžināt savu mirkli! Atskati no pasākuma būs pieejami foto galerijās @ www.badmanrave.lv

atrā pasākumā papildus gaismas šovs, confetti palaišana, jautrais talismans – baboons, dekorācijas un citi pārsteigumi sagaidīs jūs!

Mūsu tūri vada tikai augstākās klases dīdžeji (šovmeni) vai pareizāk sakot mākslinieki, kuri māk sevi un savu spēlēto mūziku pasniegt un tie ir:

DJ SAA-T http://www.draugiem.lv/saat 
Lielbritānijā dzīvojošais latvietis, lauzto elektronisko ritmu dīdžejs SAA-T, katru gadu speciāli un tikai par godu BAD MAN RAVE tūrei atgriežas Latvijā! SAA-T ir vairākkārt titulēts un apbalvots dīdžejs, pats lielākais sasniegums noteikti ir viņa tituls “MIXMAG FUTURE HEREO 2011” uzvara dj konkursā “KING OF THE DECKS 2011”, kā arī “KANE FM 103.7 DJ 2011″ kas arī deva Saa-T iespēju vadīt pašam savu iknedēļas radio šovu augstāk pieminētajā Kane FM 103.7 un tas nebūt nav viss, SAA-T vārds izskan un ceļo apkārt Lielbritānijā! Šovasar vien Saa-T ir spēlējis trīs lielajos Anglijas festivālos, kā arī iesildījis tādus gigantus kā piemēram PENDULUM!

BAR DUCK http://www.draugiem.lv/barduck 
Jaunie producentu talanti BAR DUCK no Liepājas ar savu moderno skanējumu ir šokējuši pat profesionāļus no ASV uzvarot konkursā kurā iegūst iespēju izlaist savu EP. Noteikti noklausies viņu trekus, un mēs tieši iesakām noklausīties viņu skanējumu visiem zināmajai klasikai “Ziemeļmeita (Bar Duck Remix)”

E:91 http://draugiem.lv/e91 
DJ E:91 Latvijas hipster dīdžejs nr.1, reiva vārda nesējs Latvijā, darbojoties kopā ar Gacho ir pierādījis sevi kā producents un tautā iemīļots dīdžejs. Noklausies “Gacho – Par Virsdrēbēm” ko ir veidojis tieši E:91

DMITRIY BAMBOVIY http://www.draugiem.lv 
Iesakām noklausītes Dmitrija treku “Up Up Down” kurš ir relizēts uz Čikāgas leibla “SICK Recordings”. Dmitriy ir iesildījis tādus pasaulslavenus mākslniekus kā ATB (Andre Tanneberger) un Paul Van Dyk.

Speciālie viesi šiem tūres pasākumiem būs Latvijā aktuālais meiteņu duo DUBSISTERS, kā arī divi SUGERFREE pārstāvji dīdžeji un producenti PLASTECH un CHRIS CHERRY! Latvijā vieni no retajiem dutch house dīdžejiem VOL-T un NEISEN! Kā arī daudzi DJ konkursa dalībnieki, kuri ir iesniegušu savus promo miksus mūsu atlasei par cīņu nākošā gada tūres pamatsastāvā!

Konkursā piedalās: TRASHY KID, DJ TNN, UNKNOWN CRUSADE, ROUGHBOY, ALBO, NUMERICAL RANGE, ZWEI, MIDNIGHTSUN, GIRTS L, DAINIS L, HIGH FREQUENCE, MAKREE, DANIEL D, B-MARK, M-MAT, DESAND, GROOVEDOCTOR UN RESIZE!

HATE IT OR LOVE IT WE’RE GONA RAVE IT

Seko līdz @badmanravetour twitter profilam, kur arī varēsi vinnēt balvas no sponsoriem!

Vēlies kautko īpašu?! TU vari laimēt, sev un saviem draugiem ekskluzīvu VIP ballīti, vairāk informācijas par to šeit: www.badmanrave.lv/vip

Tūri atbalsta: MONSTER ENERGY, MAISIPAGAISU.LV un CAPITAL FM

informē: Capital FM, 1188.lv , rideit.lv , draugiem.lv , badmanrave.lv , isic.lv

Vairāk informācijas par „Bad man Rave” tūres konceptu meklējiet @ http://www.badmanrave.lv



Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: