Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Iegriez vasaru sporta, mūzikas un atpūtas festivālā “SunSet”.
Publicēts 1. maijā, 2011.
“No 3. jūnijam līdz 5.jūnijam aicinām jauniešus doties uz Milzkalni, Engures novadā viesu namu ”Upesloki”, kur norisināsies vērienīgākais jauniešu sporta un atpūtas festivāls ”SunSet”.

Festivāls pulcēs kopā visus kuriem interesē aktīvā atpūta un kuri vēlas jautrās skaņās iegriezt vasaru, jo festivāla norises vietā tiks piedāvātas visdažādākās izklaides iespējas. Papildus ievērojamam mākslinieku sarakstam, kurš nepārtraukti tiek papildināts, un aktivitātēm festivāla laikā, pievēršam lielu uzmanību arī biļešu cenai un piedāvājam tās iegādāties par draudzīgām cenām arī studentiem. Daļa no festivāla biļešu ienākumiem tiks ziedota labdarībai, kura tiek organizēta sadarbībā ar SOS bērnu ciematiem,” uzsver Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolas (RISEBA) studējošo pašpārvaldes pārstāvis Toms Strēlis.

 

Festivāla norises vajadzībām tiks izmantota viesu nama “Upesloki” teritorija 80 000 kv.m. platībā, kura tiks sadalīta divās daļās. Pirmajā daļā būs mazā skatuve pie skeitparka, uz kuras uzstāsies Latvijā labi zināmi Dj – AI-VA, [EX] da Bass, Chris Cherry, E:91, Dj SUPAPHLY (ASV), AndreCrash, Get Dizzy, Dj Rise, Ratz Lukas, Bar Duck, DJ T, Emil Deo u.c. Otrā teritorijas daļā būs novietota lielā skatuve, uz kuras norisināsies galvenās muzikālā festivāla daļa ar Latvijā populāru mākslinieku uzstāšanos –GACHO, R-Viss, Double Faced Eels, Gain Fast, Andris Kivičs (Z-Scars), BET BET, Karmafree, Ekspresija, Symbiz Sound (GER), Grafomāns, Fakts u.c.

 

2010. gadā “Upeslokos” tika realizēts ES līdzfinansēts projekts “Skeitparka izveide”, kura laikā tapa “Holy park “Upesloki”, viens no lielākajiem brīvdabas skeitparkiem Latvijā. Skeitparkā festivāla laikā notiks profesionāla līmeņa sacensības sadarbībā ar biedrību „Rideit”, kas pulcēs gan skeitbordistus, gan BMX, gan MTB freestyle braucējus un Inline skrituļslidotājus ne tikai no Latvijas, bet arī no Lietuvas, Igaunijas un citām Eiropas valstīm.

“SunSet” ir pasākums, kurā jaunieši var baudīt ne tikai mūziku un dejas, bet arī aktīvi atpūsties. Pasākuma organizatori veidos sporta kompleksu, kurā notiks sacensības starp augstskolām dažādās individuālajās un komandu disciplīnās.

 

Par festivālu informē, izdevniecība “Lietišķās informācijas dienests”, TVNET, Latviešu Radio, TV3, TV6 un Eastget.lv.

 

Festivāla laikā tiks uzņemta aina pilnmetrāžas filmai “Latvija, Manis nav!”, kura būs par jaunieša dzīvi Latvijā. Filmu tiek veidota balstoties uz patiesiem notikumiem, ar mērķi pievērst sabiedrības uzmanību tam, kas ietekmē un veido pusaudžu dzīvi. Visi filmas ieņēmumi tiks ziedoti labdarībai.

Papildinformāciju par festivālu ikviens interesents var uzzināt: http://www.draugiem.lv/ev/18336339/, vai apmeklējot mājas lapu http://www.sunset.lv

Jaunākajām ziņām seko līdzi:

http://www.twitter.com/SunFestivals.

 

Par festivāla rīkotājiem

Festivālu rīko ”Holy Baboon Agency” un Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolas (RISEBA) studenti, kuri aicina iesaistīties arī citu augstskolu studentus.

 

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: